Actie opzetten

button transparantWij krijgen veel enthousiaste ideeën aangereikt. En daar zijn wij blij mee. Heb jij een actie ter ondersteuning van Stichting Maud voor Leven? Wij horen het graag. Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je vermeldt hierin wat de actie inhoudt, de datum van het evenement, de contactpersoon en welke media eventueel benaderd worden. Activiteiten die ondersteunt worden door de stichting vermelden wij ook op onze site.

Wil je eigen materiaal gebruiken (gedrukt of digitaal) met de naam en/of logo van de stichting geef het aan ons door.

 

Meld je nu aan als Vriend van Maud!

Veel mensen zetten zich al in voor onze stichting. Wil jij ook Vriend van Maud worden? Meld je nu aan! Wij hebben bij veel acties Vrienden nodig. Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stuur een ons een e-mail met daarin je naam, e-mail, telefoonnummer en woonplaats. Geef hierbij ook aan waar je goed in bent of waar wij jou voor kunnen inzetten. Heb je een concrete actie die je wilt uitvoeren. Leuk! Ook dit horen wij graag.


Stichting Maud voor Leven draagt alle initiatieven een warm hart toe. Geweldig dat zoveel mensen betrokken zijn en zich inzetten om geld in te zamelen.