Actiekalender

De volgende acties vinden op korte termijn plaats:

15, 16 en 17 december 2016 drie dagen radio voor MvL en Villa Joep 
65 uur non-stop live radio voor Maud voor Leven en Villa Joep. www.zwartewaterlandhelpt.nl.

20 juni Sponsortocht van Munster naar Genemuiden
60 Fietsers fietsen van Munster naar Genemuiden en halen hiermee geld op voor twee goede doelen; Stichting Maud voor Leven en kinderboerderij De Taghof in Genemuiden. 

Radiomarathon.nl 18 tot en met 21 december
65 uur non-stop live radio voor Maud voor Leven. www.stichtingradiomarathon.nl

Ten Brinke Makerlaardij met hart voor Maud!
Bij aankoop van een huis bij Ten Brinke Makelaardij doet deze makelaar een donatie aan SOS Kinderdorpen of aan Maud voor Leven, de koper bepaald.

24 april 2013, Goede Doelen Dag CBS Het Stroomdal, Prokino Kinderopvang Plons en Stichting Voorzieningen voor Verstandelijk en Meervoudig Gehandicapten Zwolle eo
Kinderen van Het Stroomdal en CBS Plons hebben dit jaar Maud voor Leven als goed doel gekozen. Met de verkoop van producten en activiteiten hopen ze een mooi bedrag op te halen. Woensdag 24 april a.s. van 12.30 tot 14.30 uur, Botlek 56 in Zwolle

12 april 2013, Voorstelling 'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet' Zwols Toneelhuis
Op 12, 13 en 13 april bent u van harte welkom bij de toneelvoorstelling van Zwols Toneelhuis. De voorstelling gaat over dromen. ' Als je droomt, dan kan ALLES'. Extra aandacht gaat uit naar dromen en kinderen, in het bijzonder aan kinderen die leven met kanker. De voorstelling is opgedragen aan Chandni. Zij is op 13-jarige leeftijd overleden aan kanker. Het Zwols Toneelhuis steunt met haar voorstelling twee goede doelen: Maud voor Leven en Ronald MCDonald Huis. Kijk voor meer informatie op www.zwolstoneelhuis.nl

16 december 2012, Kerst streekmarkt Doepark Nooterhof
Op zondag 16 december bent u van harte welkom op de Nooterhof Kerst streekmarkt in Zwolle. De markt met meer dan 35 kramen begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Lotte Bultje, initiatiefnemer van Maak het voor Maud, verkoopt allerlei hip en handgemaakt spulletjes. De opbrengst hiervan gaat naar Maud voor Leven. De Nooterhof sponsort haar kraam. Kijk voor meer informatie op www.doeparknooterhof.nl

20 oktober 2012 We pay it forward aan Willemijn
Unicef Stadshagenrun 2012 Zwolle. Een deel van het inschrijfen sponsorgeld is bestemd voor Maud voor Leven. Wij dragen deze donatie over aan Stichting Willemijn's Wens. De drie jarige Willemijn uit de omgeving van Zwolle heeft net als Maud neuroblastoom kinderkanker. Meer informatie over de Stadshagenrun lees je op www.stadshagenrun.nl.

Meer informatie over Willemijn lees je op www.willemijnswens.nl (stichting is in oprichting).

17 oktober 2012
Start verkoop van IK HEB LEF KALENDER 2013. De opbrengst gaat naar vier goede doelen waaronder
Maud voor leven. Surf voor de verkooppunten naar www.ikheblefzwolle.nl

16 oktober 2012 
Onthulling van IK HEB LEF! Meer informatie lees je op www.facebook.com/ikheblef

8  september 2012
Hip en Handgemaakt Markt Zwolle. In navolging van 'Maak het voor Maud' organiseert Lotte Bultje (www.doorlotjesrozebril) een tweede verkoop waarvan de opbrengsten bestemd zijn voor Maud voor Leven. Op 8 september staat zij met een kraam op de Hip en Handgemaakt Markt in de binnenstad van Zwolle. Lotte heeft van veel mensen mooie creaties ontvangen die zij gaat verkopen. 

7 september 2012 
Zomerfeest en speeldag op KBS het Atelier, het kinderdagverblijf van Juul, Niels en Maud*. Tijdens deze feestelijke dag herdenkt het kinderdagverblijf ook onze dappere Maud. De opbrengst van de verkoop van producten gaat naar Stichting Maud voor Leven. KBS Het Atelier: We Pay it Forward... Locatie Assendorp 

24 juni 2012
SV Zwolle wordt tijdens een toernooi gesponsord door de Cafe De Belgische Keizer. Het inschrijfgeld van het toernooi is bestemd voor Stichting Maud voor Leven. Helaas komt de opbrengst niet meer ten goede aan Maud. Maar met kleine Maud en haar familie en vrienden in gedachten gaat de actie door. We Pay it Forward... Het secundaire doel is immers, het ondersteunen van andere gezinnen in soorgelijke situaties.

21 juni 2012
Maak het voor Maud, een actie opgezet door Lotte Bultje. Donderdag tijdens de Jaarmarkt in de Assendorp stalt Lotte haar kraam uit met handgemaakte spullen. Onlangs heeft zij een oproep  via internet gedaanwaarin zij mensen vraagt om iets creatiefs te maken voor Maud. Hier zijn veel leuke dingen uitgekomen. Uit alle hoeken van Nederland en daarbuiten zijn producten volledig belangenloos opgestuurd ter ondersteuning van haar actie. Meine van de winkel Meinesz en Bennesz is zeer enthousiast over deze actie en hij stelt een kraam beschikbaar voor Lotte! De verkoopopbrengst van de leuke producten gaat naar Stichting Maud voor Leven. Helaas komt het niet meer ten goede aan onze Maud. Maar met kleine Maud en haar familie en vrienden in gedachten blijft de actie doorgaan. We Pay it Forward... Het secundaire doel is immers, het ondersteunen van andere gezinnen in soorgelijke situaties.

21 juni 2012
Op uitnodiging van Mitra Assendorp staat Stichting Maud voor Leven met een kraam op de jaarmarkt in de Zwolse wijk Assendorp. Een gezellige braderie met volop leuke activiteiten voor de kinderen.

17 juni 2012
Workshop Jazz bij Sakura in Apeldoorn. Ingrid van Balenvan van Bewegingsstudio Plus leert een spectaculaire dans aan leden van de dansschool die zich hiervoor hebben aangemeld. Marco bedankt voor het beschikbaar stellen van de zaal en Bianca van De Bourgondier alvast bedankt voor de gratis broodjes!

16 juni 2012
Landstede Kinderopvang, locatie Het Atelier, organiseert een grote activiteitenmarkt. Een sponsorloop, verkoop van producten, diverse activiteiten voor de kinderen en nog veel meer...   

14 juni 2012
Basisschool De Eendracht in Apeldoorn houdt haar jaarlijkse lopathon. Alle leerlingen zijn inmiddels druk op zoek naar sponsors. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Maud voor Leven. Bryan en Shannon (neefje en nichtje van Maud) heel veel succes! 

13 juni 2012
Zomerfeest bij dagopvang de Molenkamp (onderdeel van Frion) voor mensen met een verstandelijke beperking. De opbrengst van de loterij gaat naar Stichting Maud voor Leven. Ook staat er een kraampje waar Vrienden van Maud spulletjes verkopen. 

10 juni 2012
Volleybalteam (meisjes C, vv Nederhorst) laat zich per punt sponsoren tijdens een buurtvolleybaltoernooi. Succes meiden!  

3 juni 2012
Marco van Sakura in Apeldoorn verzorgt kosteloos een workshop zelfverdediging. De opbrengst van Eur 15,00  per deelnemer gaat naar Stichting Maud voor leven. 

1 juni tot met 5 juli 2012
De bakkers van de bakkersopleiding van het Deltion College verkopen een heerlijk Broodje Maud in de bakkerswinkel. De bakkers hebben 378 Broodjes Maud verkocht, de opbrengst van deze leuke actie bedraagt € 283,50.

1 juni 2012
De modeshow van KSG-Apeldoorn heeft Eur 147,00 opgebracht. Deze modeshow is georgniseerd door Tessa, Anne-Mieke, Isabella en Jennifer (nichtje van Maud). Meiden bedankt!

29 mei 2012
Vanaf 29 mei start de bakkersopleiding van het Deltion College met de verkoop van een heerlijk broodje Maud! 

28 mei tot en met 1 juni
2012
Week 22 is uitgeroepen tot Collecteweek voor Stichting Maud voor leven in de wijk Assendorp/Zwolle.

25 mei tot en met 9 juni 2012
Speciaal voor alle scholen in Zwolle en omgeving is de spaaractie 'Hart voor Maud' ontwikkeld. Dit is een spaarpot in de vorm van een hart, die kinderen zelf in elkaar kunnen knutselen. De kinderen kunnen de spaarpot opleuken met kleuren en leuke glimmers. De klas met het hoogste inzamelingsbedrag wint een leuke prijs.  

19 mei 2012
Inclusief Intervens houdt open dag. Tijdens deze dag verkopen collega's van Carlieke leuke spullen. De opbrengst gaat naar Maud voor Leven.

17 mei 2012
De opa, oma en oom van Maud uit Apeldoorn staan met een kraam op de 3e editie van het Brapop Festival 2012. Zij verkopen de inmiddels bekende Amerikaanse shawls en andere leuke gadgets. Ook kunnen kinderen tegen een kleine vergoeding gebruik maken van het springkussen. Familie bedankt voor de bemanning en  A&K verhuur bedankt voor het beschikbaar stellen van kraam en springkussen!

16 mei 2012
KBS Het Atelier viert haar jaarlijkse juffendag (viering van alle verjaardagen van alle juffen in 1 keer). De juffen organiseren samen met de kinderen een sponsorloop die in het teken staat van Maud. 

13 mei 2012
"Kat in het bakkie" verkoopt plantjes tijdens het voorjaarsfeest bij de Nooterhof in Zwolle.

11 mei 2012
Jenaplanschool de Phoenix heeft haar jaarlijkse activiteitendag. Dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting Maud voor Leven. 

5 mei 2012
Stichting Maud voor Leven en Vrienden van Maud staan op het Bevrijdingsfestival.

4 mei 2012
Niels Kater van RTV Oost en IJsseltv in gesprek met Carlieke, moeder van Maud, en Ellis Aardenburg, medeoprichter van Stichting Maud voor Leven.

2 mei 2012
Op woensdag 2 mei organiseert Stichting De Grote Trek in Meppel een braderie. Er is muziek, marktkramen en een springkussen voor de kinderen. Ook maakt Marcel Kroes van funplane.nl ballonfiguren. Komt allen tussen 09.00-18.00 uur en geniet van de gezellige sfeer.

27 april 2012
Stichting Maud voor Leven en Vrienden uitgenodigd door FC Zwolle United voor voetbalwedstrijd 
FC Zwolle - Veendam.

27 april 2012
De Landstede zamelt geld in tijdens de play-off wedstrijd van Landstede Basketbal tegen Magixx playing for kidsrights. Op 27 april in het Landstede sportcentrum. 

21 april 2012
Vrienden van Stichting Maud voor Leven collecteren tijdens het Windesheim Lustrumfestival. Klik hier voor meer informatie over dit Lustrumfeest!

21 april 2012
Vrienden van Stichting Maud voor Leven collecteren tijdens Trekkertrek Kamperveen. Klik hier voor info over dit moment.

17 april 2012
Op uitnodiging van de Rotary Club Zwolle ontmoet Stichting Maud voor Leven Laten Talent! Klik hier voor meer informatie. 

16 april tot 1 juni 2012
Start zegelactie Maud voor Leven bij Groentespecialist William van der Vegt. Groentewinkel is gevestigd aan de Vechtstraat 57 in Zwolle.

15 april 2012
Vrienden van Stichting Maud voor Leven lopen op 15 april a.s. de Salland Verzekeringen IJsselloop in Deventer. De vrienden worden gesponsord. De opbrengst gaat naar Maud voor Leven. Klik hier voor meer informatie.

13 april 2012
Medewerkers van De Goede Woning uit Apeldoorn lopen voor Maud voor Leven De Volkhuisvestersloop 2012 in Sassenheim.

April 2012  
Dinette Bravenboer van Di-Network spint voor Maud voor Leven.

April 2012
Collega's Carlieke houden een lege flessenactie.

9 april 2012
SVI Tombola Paasvoetbaltoernooi.

9 april 2012
Familie van Maud houdt uitverkoop tijdens de kofferbakverkoop in Leusden.

9 april 2012
Familie Reith doet 'onder vermelding van Maud voor Leven' mee met het Pim Lankhorst hockeytoernooi bij ZMHC Zwolle.

9 april 2012 
Collega's Carlieke lopen voor Maud voor Leven de Marathonloop van Utrecht. meer info over dit evenement

4 april 2012
130 kinderen van de Ambelt Oosterenk lopen voor Maud.

31 maart 2012
Kickboxgala Battle in de Bhoele in Eerbeek.

31 maart 2012 
Maud voor Leven staat met een stand op het park Ecodrome.

20 maart 2012
Nazorgcentrum IntermeZZo collecteert voor Maud voor Leven.

Maart - april 2012 
De Tamekgroep houdt een productverkoopactie onder medewerkers.