Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding


een soort lotgenoot: voor Maud ea

Lieve mensen,

Ik kende de stichting niet, had er nooit van gehoord ook niet via het ziekenhuis. Tijdens het lezen van het verhaal van Maud, ging het door merg en been bij mij. 

Ik heb een dochter die kreeg voor het eerst in 2009 leukemie, daarna was ze bijna 3,5 jaar schoon en nu in 2014 heeft ze het weer.

Ik begreep jullie lijdensweg en verdriet, ik herkende en herken weer veel ook bij de behandeling van mijn dochter. Ik hoop dat de pijn wel wat verzacht is, want jullie en Maud hebben hard geknokt. Ook al zal het verdriet niet helemaal verdwijnen, maar je geeft het wel een plekje. Wat was Maud een kanjer en wat doen jullie via de stichting veel goeds voor andere lotgenoten die ook knokken voor hun kind. petje af hoor voor jullie en alle anderen.

Ik had graag een donatie gedaan, want veel mensen hebben de financiele steun voor behandeling in het buitenland nodig, vaak is het nog het enige redmiddel, maar helaas heb ik door alle uitgaven aan extra kosten wat kanker met zich mee brengt, geen extra potje meer voor zulke zaken. Wat ik kan schenken zijn mijn gebeden en dat alle ouders die in deze situaties zitten veel kracht mogen hebben om door te gaan en vol te houden.

Veel liefs,

F.


vrijdag 03 oktober 2014
rob en yvonne: donatie

Via vaste gasten uit Zwolle kwamen we op jullie site.We sturen al jaren geen kerstkaarten meer ,maar een mail en doneren aan een goed doel.De keuze was dit jaar dan ook makkelijk en daarom vanuit frankrijk ,een donatie voor jullie stichting,namens alle kindjes die hier bij ons op Domaine la Valade vakantie vieren.

Salut Rob en Yvonne Peters-Bausch


vrijdag 21 december 2012
Mariken, Peter en Renate: Sterkte vandaag!

Carlieke, Sjoerd, Niels en Juul,

Vandaag is het alweer een half jaar geleden dat Maud is overleden... veel sterkte! 

We denken aan jullie.

liefs,

Mariken, Peter en Renate


zaterdag 15 december 2012
anita: gecondoleerd

Gecondoleerd met dit vreselijke verlies. In 1999 zijn we onze zoon Jordy ook door deze ziekte verloren en ik vind het vreselijk dat het maar door blijft gaan. Ik hoop dat de medische wereld snel verder komt maar ook daar hebben jullie helaas niets meer aan. Sterkte.

 


donderdag 09 augustus 2012
Frank Bunk: Maud

Beste Familie, Sjoerd, Carlieke, Juul en Niels,

Op de website van SMG kwam ik het intens verdrietige bericht van het overleijden Maud tegen..... Wellicht weet je dat ik Arend geregeld ontmoet en had via hem van de ziekte van Maud gehoord. Ik besef dat het een late reactie is maar toch wil ik je vanaf deze zijde alle sterkte toewensen in deze moeilijk periode. In stilte blijf ik naar mijn scherm turen........

Sterkte Frank Bunk en Jacqueline Grootenboer


woensdag 04 juli 2012
 
Powered by Phoca Guestbook