Kanjerketting

kanjerkettingDe Kanjerketting. Elke kraal vertelt een verhaal. Elke kraal die zegt "jij bent een Kanjer"!

De behandeling van kinderkanker duurt lang en is zwaar. Om kinderen met kanker te steunen en te belonen heeft de Vereniging 'Ouders, Kinderen en Kanker' (VOKK) de KanjerKetting ontwikkeld. Een super mooi en dankbaar initiatief.

De KanjerKetting is een beloningssysteem en wegwijzer ineen en bestaat uit kralen. Elke kraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care enzovoorts.

Kinderen met kanker rijgen deze KanjerKralen aan een ketting. De KanjerKetting vertelt hun verhaal. Een reis waar het kind met het hele gezin in meereist. De kraal staat symbool voor een station of een halte waar het gezin langs moet en waar ouders of het kind soms het spoor een beetje bijster zijn. Voor deze momenten staat de kraal superrot dag. Sommige stukken zijn mooi en worden gekoesterd. Deze momenten lenen zich goed voor de kraal die staat voor een supergoede dag! Zo staat elke kraal voor een verhaal, voor een moment. Voor een reis die altijd bij je blijft! De Kanjerketting geeft steun en kracht! Meer informatie over Kanjerketting lees je op www.kanjerketting.nl

 

De Kanjerketting vertelt het verhaal van een kind met kanker...