Stichting Maud voor Leven bereikt streefbedrag voor Maud!

op .

In de afgelopen maanden hebben wij ervaren dat er honderden mensen klaar staan voor Maud en haar ouders Sjoerd en Carlieke. De betrokkenheid bij het gezin en de gezondheid van Maud heeft ons overdonderd. Wij hebben de warme kant van mensen uit Zwolle en de rest van Nederland ervaren als een warme deken en dat steunt ons allen enorm. Zonder al deze steun en betrokkenheid had Stichting Maud voor Leven niet zo’n groot succes kunnen worden. Dankzij de vele gulle giften en allerlei spontane acties is de financiële zorg voor de behandeling van Maud in Amerika voor Sjoerd en Carlieke weggenomen. Lieve mensen, wij hebben het streefbedrag voor Maud bereikt!

Maud verbindt...
Wij hebben alles met verwondering, trots en grote dankbaarheid ondergaan. Met tranen over onze wangen lezen wij elke keer de lieve berichtjes van mensen. Wat doet ons dat goed. Wij hebben gezien Maud verbindt... Onze dappere meid heeft heel wat in beweging gezet. Het liefst bedanken wij iedereen persoonlijk...maar dat is ondoenlijk. Onze waardering en dank voor alle vrijwilligers, Vrienden voor Maud, collega’s, sponsors, et cetera is niet in woorden uit te drukken. Iedereen ontzettend bedankt!

Maud is ambassadeur
Maud is het gezicht van Stichting Maud voor Leven, maar zij is tevens ambassadeur voor alle andere kindjes die in dezelfde situatie zitten als zij. Ons secundaire doel is om andere ouders van een kind met Neuroblastoom praktisch, financieel en mentaal op weg te helpen tijdens het behandelproces. Dit betekent dat ook de lopende en komende acties meer dan welkom zijn. Ook na het behalen van het streefbedrag. Alle donaties ondersteunen een geweldig goed doel!

Pay it Forward
Stichting Maud voor Leven gaat ervan uit dat er circa € 60.000 nodig is om Maud het genezingsproces in Amerika te laten doorlopen. Dit betekent dat er op dit moment voldoende geld bijeen is gebracht om de reis- en verblijfkosten voor het hele gezin voor een half jaar in het Childrens Hospital Philadelphia (CHOP) in Amerika mogelijk te maken. In onze financiering voor Maud houden wij ook rekening met mogelijke vervolgbehandelingen. Wij willen als Stichting vanzelfsprekend alle scenario’s voor Maud afgedekt hebben!

Mocht de behandeling in Amerika voor Maud onverhoopt niet doorgaan of er blijft na het proces van Maud nog gelden over, dan zal de Stichting andere gezinnen die in vergelijkbare omstandigheden verkeren helpen. Uw bijdrage besteden wij aan Neuroblastoom Kinderkanker en/of voorzieningen voor gezinnen die zich in eenzelfde situatie als de familie Van Hamersveld-Stafleu bevinden. 

Het motto van de Stichting is 'verbindt leven en geef het door...'