Racoon draagt nummer Don't give up the fight op aan Maud

op .

25 augstus 2012: Tijdens het concert RTL viert de Zomer in het Wezenlanden park in Zwolle heeft de Zeeuwse band Racoon het nummer 'Don't give up the fight' gezongen ter nagedachtenis aan onze dappere Maud. Kippevel en tranen. Een indrukwekkend, bijzonder en emotioneel moment was dit. Vooral omdat Racoon het deze keer van onze dappere Maud zong. Kippevel toen we haar naam bij dit nummer hoorden. Het voelde goed. We hebben genoten van het optreden van Racoon.

Maud is een bekende Zwollenaar. Veel mensen in het publiek kenden Maud. Toen Bart van Racoon het nummer voor Maud zong was het stil in het 15.000 koppige publiek. Mooie reacties op FaceBook: 'Ik was erbij. Wat een mooi en bijzonder moment was dit. Kippel en tranen'.  

Het nummer 'Don't give up the fight' dragen wij een heel warm hart toe. Wat hebben wij dit veel gedraaid tijdens het ziekbed van Maud. Het gaf ons kracht en het deed ons stilstaan bij alle andere kinderen met Neuroblastoom kinderkanker.

Bijgaand de link met het nummer 'Don't give up the fight', speciaal voor Maud. Helaas zonder de woorden over Maud van Bart.

Racoon Don't give up the fight opgedragen aan Maud