Unicef Stadshagenrun doneert 750,- euro

op .

Maud voor Leven kijkt tevreden terug op de Unicef Stadshagenrun 2012. Het was een mooie dag. Ruim 2.100 mensen liepen mee met deze run. Voor ons best een spannende dag. Na vier maanden stilte was dit voor ons weer de eerste actie. De support was groot en het welkom van de organisatie warm. Voor Carlieke Stafleu, Sandy Dollenkamp, Jacqueline Jansen en Ellis Aardenburg een fijn begin van de dag. 

Maud voor Leven was een van de goede doelen van de Unicef Stadshagenrun 2012. In eerste instantie was het doel geld inzamelen voor Maud en haar gezin. Helaas hebben wij in juni afscheid moeten nemen van onze Maud. Carlieke, de moeder van Maud, heeft haar dochter beloofd dat zij de strijd zal voortzetten. Carlieke heeft woord bij daad gehouden. Onlangs heeft zij zitting genomen in het bestuur Maud voor Leven en hiermee geeft zij de filosofie van de Stichting door. Onze missie is om gezinnen steunen waarvan een kind (neuroblastoom) kanker heeft. Wij helpen ouders op weg, zodat zij hun aandacht kunnen geven aan het zieke kind en hun (jonge) gezin. Dit doen wij onze kennis en ervaring te delen en waar nodig een luisterend oor te bieden. Naast de hulp aan het gezin zijn wij er ook voor het bestuur van een stichting welke is opgericht voor het zieke kind. Met donaties en ingezameld geld bieden wij ouders een financiele ondersteuning in de kosten welke niet vergoed worden door de zorgverzekeraar. 

Maud voor Leven... voor Willemijn
We pay it forward... met de actie Unicef Stadshagenrun 2012 geven wij onze filosofie door. Op de dag dag onze Maud overleed werd er bij de 3-jarige Willemijn neuroblastoom gediagnosticeerd. Het bestuur van Willemijn's Wens schakelde onze hulp in. Maud voor Leven heeft, in samenwerking met Stichting Willemijn's Wens, tijdens de Unicef Stadshagenrun 2012 een geldinzamelingsactie voor Willemijn en haar gezin gehouden. Ook de opbrengst van het inschrijfgeld, een bedrag van 750,- is bestemd voor Willemijn's Wens. Dit bedrag wordt nog aangevuld met de opbrengsten van de collecte en de verkoop van Wensstrengen en Amerikaanse sjaals, een bedrag van 868,12. Susan Wiering-Greving is gespondord voor een bedrag van 156,-. De totale opbrengst van de Stadshagenrun maar liefst 1.774,12 euro. Voor Willemijn's Wens was dit de eerste actie. Hiermee is een start van hun fundraising voor Willemijn gemaakt. 

Namens Maud voor Leven en Willemijn's Wens Unicef Stadshagenrun 2012 bedankt voor de donatie en alle gulle gevers bedankt voor jullie bijdrage. 

Carlieke Stafleu overhandigt de Unicef Stadshagenrun 2012 cheque ter waarde van 750,-
aan Wout Schoonhoven, de oom van Willemijn.

 

Susan, Vriend van Maud voor Leven, heeft speciaal voor haar run een t-shirt laten drukken!

 


Julien Jansen, Vriend van Maud voor Leven, liep de run voor Willemijn.