Oproep: Maud voor Leven vraagt hulp voor Danylo!

op .

Maud voor Leven houdt zich bezig met het bieden van praktische, mentale en financiële ondersteuning aan families en stichtingen, met een kind met (neuroblastoom) kinderkanker. Voor de vierjarige Danylo Batterman uit Alkmaar zijn wij op zoek naar mensen die stichting Help Danylo wil ondersteunen op het gebied van fondsenwerving.

Gezocht: mensen uit Alkmaar en omgeving
Danylo wordt al twee jaar behandeld voor zijn ziekte en is voor de oncologen in Nederland 'uitbehandeld'. Vanwege het verloop van zijn behandeling en zijn ziekte kwam Danylo helaas niet in aanmerking voor de immunotherapie in Philadelphia, Amerika. Gelukkig is Duitsland inmiddels ook erg actief bezig met onderzoek naar therapieën die de kankercellen kunnen terugdringen en terugkeer kunnen voorkomen. Zoals het er nu naar uitziet kunnen de kosten van deze behandeling oplopen naar € 350.000. De kosten van deze studieprogramma's worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. De behandeling in Duitsland geeft Danylo een kans op leven. Een kans die zijn ouders met beide handen aangrijpen. Om deze droom te kunnen verwezenlijken is er financiële hulp nodig. Vrienden van de ouders hebben inmiddels de stichting Help Danylo opgericht. De stichting wordt aangestuurd vanuit de locatie Oldenbroek (Gelderland). Nu is het bestuur van de stichting op zoek naar mensen die wonen in de buurt van Alkmaar. Mensen met een netwerk en die op de hoogte zijn van lokale activiteiten om in Alkmaar en omgeving fondsen te werven voor de behandeling van Danylo. Het ultieme doel is het samenstellen van een werkgroep. Een werkgroep die zich inzet voor het inzamelen van geld bestemd voor het volgen van oncologische therapieën door Danylo. Meer informatie over Danylo lees je op www.helpdanylo.nl

Woon jij in de buurt van Alkmaar? En wil jij Danylo helpen! Stuur een e-mail  naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vierjarige Danylo vecht al twee jaar tegen neuroblastoom kinderkanker!
Voor zijn gevecht heeft hij nu jouw hulp nodig!