Handwerk speciaalzaak Rits In doneert eindejaarsgeschenken aan Maud voor Leven

op .

Maud voor Leven is verrast door een mooi Kerstinitiatief van handwerk speciaalzaak Rits In uit Zwolle. In plaats van kerstkaarten en relatiegeschenken geven zij een donatie aan Maud voor Leven. 

Mieke en Evelien van Rits In: ' Voor ons was 2012 een bijzonder jaar, een jaar waar we een nieuwe weg zijn ingeslagen en van onze passie, handwerken, ons werk hebben gemaakt. Het einde van het jaar is een goed moment om even stil te staan. Om geluk, liefde en gezondheid te delen met degenen die ons dierbaar zijn. Omdat gezondheid niet voor iedereen vanzelfsprekend is hebben wij besloten om in plaats van kerstkaarten en relatiegeschenken een donatie te doen aan Maud voor Leven. Een Zwolse stichting die kinderen met kanker op vele manieren ondersteund. Hieraan dragen wij graag een steentje bij. We Pay It Forward'.  

Maud voor Leven is aangenaam verrast door dit initiatief. 'We waarderen het zeer dat wij nog steeds gesteund worden door Zwolse ondernemers. Wat ooit voor onze dappere Maud en haar gezin is opgezet geven wij nu door aan andere gezinnen die in dezelfde situatie zitten. Uit ervaring weten wij hoe fijn het is om praktisch, mentaal en financieel op weg geholpen te worden.' 

Meer informatie over Rits In lees je op www.ritsin.nl