Stichting Mont Ventoux kiest Maud voor Leven als goed doel

op .

Sinds 2007 beklimmen deelnemers van Stichting Mont Ventoux de berg Mont Ventoux in Frankrijk. Alle deelnemers hebben een doel voor ogen: geld ophalen voor de strijd tegen kanker. Onder het motto 'Grootverzettegenkanker' beklimmen fietsers, handbikers, wandelaars en hardlopers de Mont Ventoux. Een zware strijd die symbool staat voor de strijd tegen kanker.

Met de opgehaalde opbrengst ondersteunt Stichting Mont Ventoux twee kinderoncologische onderzoeksprojecten van KWF Kankerbestrijding. Daarnaast komt de opbrengst aan regionale goede doelen die zich inzetten voor mensen met kanker of zich richten op de preventie van kanker. Een speciale commissie van Stichting Mont Ventoux heeft beoordeeld dat in 2013 onder andere Maud voor Leven in aanmerking komt voor een donatie! Wij zijn blij met en dankbaar voor deze toezegging! Met dit geld financieren wij het boek over Maud, de dappere strijdster. Dit boek vertelt het verhaal over Maud. Haar blogs, die zijn geschreven tijdens haar ziekte en behandeling, vormen de basis. Daarnaarst wordt de lezer meegenomen in alles wat Maud en haar gezin meemaken en beleven, maar ook wordt duidelijk wat de ziekte van Maud betekent voor de omgeving. Het is een boek met een boodschap...
De opbrengst van het boek wordt deels gebruikt gezinnen waarvan een kind kanker heeft financieel te ondersteunen en het andere deel is bestemd voor onderzoek. 

Op de actie website www.grootverzettegenkanker.nl lees je welke doelen er nog meer gesteund worden. Wil je ook sponsoren? Dat kan! op de actiesite onder het kop je 'ik wil helpen' lees je hoe jij een bijdrage kunt leveren. 

Het beklimmen van de Mont Ventoux in 2013 vindt plaats op 5 en 6 september!