Meld je ook aan met een actie voor de Radiomarathon.nl

op .

De Radiomarathon editie 2013 komt steeds dichterbij. De voorbereidingen zijn in volle gang. Een team van vrijwilligers is druk in de weer met het opzetten van evenementgen. Ook staan er al diverse acties op de agenda. Zo gaat de Tennisclub Hasselt op 21 december een vier uur durende tennismaraton houden en organiseert Sportland Hasselt een spinningmarathon! Wil je meedoen? Dat kan! Meld je voor de spinningmarathon aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook bibliotheek Hasselt bereidt een leuke actie voor. Wat het is, is nog geheim. De opbrengst gaat dit jaar naar onze stichting Maud voor Leven!

 Wil jij ook een steentje bijdragen aan het goede doel en heb jij een leuke actie in gedachten? Doe mee en meld je actie hier aan. 

De Radiomarathon is een initiatief van Petrit Sterenberg, Rene de Jonge en Daniell Middelveld in samenwerking met de lokale omroep Zwartewater FM. De afgelopen zes edities is door een team van ruim twintig vrijwillgers zeventig duizend euro opgehaald voor Stichting KIKA, Sam, Mont Ventoux, Doe een Wens en het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

Kijk voor meer informatie op www.radiomarathon.nl