Radiomarathon voor Maud voor Leven van Start!

op .

We zijn begonnen! De Radiomarathon.nl voor Maud voor Leven is van start... De komende drie dagen 65 uur live radio voor onze stichting. Een pracht initiatief van Petrit Sterenberg, Rene de Jonge en Daniell Middelveld in samenwerking met Zwartewater FM. Tot en met zaterdagavond 00.00 uur draaien de DJ's voor geld voor Maud voor Leven en staat de hele programmering in het teken van onze stichting. Het is de zevende editie van de Radiomarathon.nl. 

De achterliggende gedachte van de Radiomarathon.nl is om samen de schouders te zetten onder een goed doel en daarbij zoveel mogelijk geld inzamelen. Ook dit jaar komen mensen weer spontaan in actie en worden er leuke evenementen op touw gezet: kerstballen verkoop, tennis- en dartmarathon, verkoop van vredeslichten, kwis het nog, veiling, etc. Op vrijdag 20 december wordt er gecollecteerd in Zwartewaterland. Ook Vrienden van Maud doen hieraan mee. Sandy, Arjan, Lisette, Ina en Jos collecteren in Zwartsluis.
Wil je ook een bijdrage leveren aan 'Radio maken voor het Goede Doel'? Dat kan! Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

In 'Maud Aktua' geeft Carlieke Stafleu, moeder van Maud, op vrijdagochtend 9.30 uur een interview. Ook zijn er tijdens de Radiomarathon.nl diepte interviews met Max van Noezel (hoofd kinderoncologie), Rogier Versteeg (onderzoeker), Marianne Naafs (directeur VOKK), Leontine Steijn (Villa Joep), Marleen Carels (moeder van Lois), Marinette van den Acker (moeder van Chris), Sultan Ozdemir (tante van Rana) en Jan Togtema (oom Remco). Meer over de programmering van de Radiomarathon.nl vind je op www.stichtingradiomarathon.nl 

De Radiomarathon.nl is tijdens deze drie dagen in de gemeente Zwartewaterland te beluisteren in de ether op 107.3 FM en op de kabel 104.1. FM. Een kijkje nemen in de studio kan via de website van Radiomarathon.nl.

Wij wensen de organisatie van Radiomarathon.nl en de mensen die acties organiseren veel succes!