Zwartewaterlandhelpt.nl voor MvL en Villa Joep

op .

Zwartewaterland Helpt is een initiatief van Stichting Radiomarathon. In december organiseren wij voor de tiende keer een radiomarathon voor een goed doel. Zoiets al het glazenhuis van 3FM, maar dan lokaal. Een tijdelijke studio, een veilingtafel, muziek tegen betaling, collecte en acties. Dit doen wij in samenwerking met de lokale omroep Zwartewater FM. 

Dit jaar gaat de opbrengst naar Maud voor Leven en Villa Joep. Twee stichtingen die zich inzetten voor kinderen met ‘neuroblastoom’. Een agressieve vorm van kinderkanker, waarvan de genezingskans nog schrikbarend laag is. Zwartewaterland Helpt strijd 65 uur met ze mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek en hulp voor gezinnen die met deze verschrikkelijke ziekte te maken hebben. Help ons stichting Maud voor Leven en Villa Joep te ondersteunen in hun ultieme doel om kinderen met neuroblastoom te genezen. 

Luister 15, 16 en 17 december naar de radiomarathon via kabel 104.1, FM 107.3 of online streaming. Vraag een plaatje aan, doe een bod op de veiling en kom langs in onze tijdelijke studio in Onder de Luifel in Hasselt. Samen kunnen we het verschil maken.