Radiomakers klaar voor 10e editie radiomarathon

op .

Radiomakers klaar voor tiende editie radiomarathon Zwartewaterland Helpt

HASSELT- Nog een paar dagen en dan is het weer zo ver. De driedaagse radiomarathon van Zwartewaterland Helpt gaat van start. Op 15, 16 en 17 december wordt er weer non-stop radio gemaakt vanuit Horecacentrum Onder de Luifel in Hasselt. De opbrengst van de tiende editie gaat  naar de stichtingen Villa Joep en Maud voor Leven. 

De actie Zwartewaterland Helpt is een initiatief van Stichting Radiomarathon. Zoiets al het glazenhuis van 3FM, maar dan lokaal. Een tijdelijke studio, een veilingtafel, muziek tegen betaling, collecte en acties. Dit doen zij in samenwerking met de lokale omroep Zwartewater FM. In de tijdelijke studio, dit keer in het café zelf, wordt vanaf donderdagochtend 65 uur radio gemaakt met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen. 

De opbrengst gaat dit keer naar Maud voor Leven en Villa Joep. Twee stichtingen die zich inzetten voor kinderen met ‘neuroblastoom’. Een agressieve vorm van kinderkanker, waarvan de genezingskans nog schrikbarend laag is. Zwartewaterland Helpt strijd 65 uur met ze mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek en hulp voor gezinnen die met deze verschrikkelijke ziekte te maken hebben. 

Luister 15, 16 en 17 december naar de radiomarathon via kabel 104.1, FM 107.3 of online streaming. Vraag een plaatje aan, doneer, doe mee met de Bingo of een van de vele andere acties, kom langs in de tijdelijke studio in Onder de Luifel of doe een bod op de veilingtafel. Help mee stichting Maud voor Leven en Villa Joep te ondersteunen in hun ultieme doel: kinderen met neuroblastoom genezen. Samen kunnen we het verschil maken. 

Kijk voor het volledige programma, alle acties en meer informatie op www.zwartwaterlandhelpt.nl.