Voorlopige opbrengst 10 editie € 14.509,47 voor Maud voor Leven en Villa Joep

op .

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. Een radiomarathon van 65 uur met interviews, muziek en een boel gezellligheid en daarnaast vele acties hebben geleid tot deze mooie tussenstand. Vrijdag en zaterdag werden er al een heleboel cheques ingeleverd; de hartjesactie bij scholen en de scouting, bierproeverij darten, een sportmarathon en tennis. Iedereen kwam in actie om de doelen van Stiching Zwartewaterland Helpt te ondersteunen. 

De geld gaat dit jaar naar Maud voor Leven en Villa Joep. Villa Joep maakt zich hard voor het verbeteren van de genezingskansen van de kinderen die neuroblastoom hebben. Meer onderzoek, betere medicijnen met minder risico's staan hoog op de agenda. 

Maud voor Leven werkt voor de gezinnen door het geven van voorlichting, mentale ondersteuning en financiele bijdragen waar de verzekering kosten niet dekt. De gezinnen worden hiermee ontlast van hun financiele zorgen en kunnen alles doen wat moet om voor hun zieke kind en gezin te zorgen. 

We zijn erg blij met dit mooie bedrag en gaan hier weer veel moois mee doen! Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie bedrag! Alle donateurs, sponsoren, sporters, kinderen en lokale ondernemers. En niet te vergeten de vrijwilligers van Zwartewaterland helpt die zich met hart en ziel hebben ingezet!