Mara, 2 jaar

op .

Mara Dietvorst is een lief en eigenwijs meisje van twee jaar oud. Haar leven verandert op zondag 25 maart 2012 drastisch, als bij haar Neuroblastoom Fase 4 kinderkanker wordt geconstateerd. De behandelingen voor Mara in Nederland zitten voor het grootste gedeelte er op. Deze heeft deze kleine diva dapper doorstaan. In oktober is Mara gestart met haar laatste behandeling: de bestralingen. 

Als Mara aan het eind van de volledige behandeling in Nederland voor meer dan 95% schoon is, komt ze in aanmerking voor de immunotherapie in Philadelphia, USA die zich richt op de antilichamen die kwaadaardige cellen te lijf moeten ‘leren’ gaan. Deze behandeling vergroot de levenskansen van Mara. De voorbereidingen voor de reis naar Amerika zijn inmiddels begonnen.  

Om deze behandeling van ongeveer zes maanden en alle bijkomende kosten te helpen financieren, hebben familie en vrienden van de ouders van Mara, Bart en Noor, de Stichting Diva Dietvorst in het leven geroepen.

Maud voor Leven heeft in het begin van het traject het bestuur van Stichting Diva Dietvorst praktisch bijgestaan. Lees meer en volg Mara's dagboek van leven tussen hoop en vrees op www.divadietvorst.nl 

 Mara en haar familie zijn eind november 2012 afgereist naar Amerika voor de immunotherapie.