Redt kleine Fady

op .

Fady is een jongetje van 4 jaar uit Rotterdam. Fady heeft neuroblastoom. Inmiddels heeft hij zijn zesde chemokuur doorstaan. Na nog een fase met een hoge dosis chemokuur en een serie bestralingen, staat een lange behandelkuur gepland in Philadelphia, Amerika. Het gezin zal naar verwachting 6 tot 9 maanden in Amerika moeten verblijven, waar Fady een immuuntherapie zal ondergaan. Dit om het immuunsysteem te ‘vertellen’ wat het moet doen als het weer neuroblastoomcellen op zijn pad tegenkomt. Dit moet de overlevingskansen van Fady vergroten met zo’n 25%.

Maar … Amerika kost geld en dat is er nog lang niet. Daarom willen wij met de fietstocht in juni 2015 een bijdrage leveren aan Amerika door dit geld te besteden aan Fady in de vorm van te maken kosten, zoals vliegtickets, taxivervoer, et cetera. Wilt u graag nog geld geven voor de behandeling van Fady, dan kan dat. Naast sponsoring via de fietstocht staan wij bij de finish met leuke sieraden, kussentjes en andere mooie spullen.

28 november 2016
Goed nieuws: Fady heeft inmiddels zijn laatste kuur in Amerika gehad waarna hij is gestart met vitamines om hem aan te laten sterken. Uit de scan blijkt dat Fady schoon is. Hij heeft de strijd gewonnen! Het is nog niet bekend wanneer Fady en zijn familie terug gaan naar Nederland. 
Meer informatie over Fady lees je op www.redtkleinefady.nl

Fady.jpg